-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
Efsane İsimlere Coşkulu Anma Programı Yapıldı
Türk müziğinin unutulmaz iki büyük ismi, Barış Manço ve Cem Karaca, vefat yıl dönümlerinde Kartal Belediyesi’nin düzenlediği özel bir konserle anıldı.
Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in de katıldığı etkinlikte, sanatçıların eserleri salonu dolduran yüzlerce dinleyici tarafından hep bir ağızdan söylendi. Soğanlık Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konser, her yaştan müzikseverin büyük ilgisiyle karşılandı.
Usta sanatçılar şarkılarıyla anıldı
Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün organize ettiği etkinlikte sahne alan sanatçılar Onur Barış Gülhane ve Bülent Güven, Barış Manço ve Cem Karaca’nın hafızalara kazınmış eserlerini büyük bir ustalıkla seslendirdi. Gecede ayrıca müzisyenler Erdem Parlakçakıl, Alican Eren ve Cem Yalçınkaya da sahne alarak dinleyicilere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Konserin konuk sanatçıları arasında Vedat Bilir, İsmail Bahadır Özmen, Raşit Pekmezci, Seçkin İnceli ve Melih Erdem de yer aldı.Sanatçılar ve orkestra üyeleri performanslarıyla izleyicilerden tam not alırken, gecenin sürpriz anlarından biri de yıllarca Barış Manço’nun menajerliğini yapmış olan Melih Erdem’in anma etkinliğine katılması oldu.
“Sanatın Gücünü Bugün Bir Kez Daha Hissettik”
Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, sahneye çıkarak sanatçılara teşekkür plaketi takdim etti. Burada kısa bir konuşma yapan Başkan Yüksel, kültürel mirasa sahip çıkmanın önemine vurgu yaparak şunları söyledi: “Yıllar geçse de bazı değerler unutulmuyor ve nesilden nesile aktarılıyor. Bu gece, Barış Manço ve Cem Karaca’nın eserlerinin herkes tarafından ezbere söylendiğine şahit olduk. Salondaki farklı yaş gruplarından dinleyiciler, sanatın birleştirici gücünü bir kez daha gösterdi. Türk müziğinin lokomotifi olan bu iki büyük ismi böyle bir etkinlikle anmak bizim için gurur verici. Gelenekselleşen bu anmayı her yıl devam ettirmeyi umut ediyoruz.” Anma gecesine Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yanı sıra Başkan Yardımcıları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda Kartallı vatandaş katıldı. Efsane sanatçıların hayranları, duygusal anların yaşandığı gecede müziğin ve hatıraların büyüsüne kapılarak ustalara vefa borcunu ödemek için bir araya geldi.

MİLLET İRADESİNE SAHİP ÇIKIYOR MİTİNGİ PENDİK'TE GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Tuzla Belediyesi’nden Konaşlı TOKİ ve çevresine ücretsiz ring hizmeti
Şehit ve Gazi Aileleri İftar Programında Buluştu
Okullarda Sıfır Atık Projesi Başladı
Kartal’da Sanat Rüzgârı: “Bıraktığımız İzler” Sergisi Sanatseverlerle Buluştu
BAŞKAN ÇALIK 355 GÜN SONRA İLK KEZ HÂKİM KARŞISINDA
SOKAKTA SAHADA SAHNEDE KADINLA GÜÇLENEN KENT
8 MART’TA ANLAMLI BULUŞMA
NİYAZİ GÜNERİ İHTİYAÇ SAHİBİ VE ENGELLİ BİREYLERLE İFTARDA BULUŞTU
Yakacık Kadın Yaşam Merkezi Kapılarını Kadınlar İçin Açtı
BEYLİKDÜZÜ’NDE ÖĞRENCİLERE ELEKTRONİK ATIK EĞİTİMİ
Pendik Belediyesi “Tekne Orucu” Geleneğini Sürdürüyor
ÇAYKARALILAR DERNEK BAŞKANI FATİH KAYA OLDU
PENDİK CHP İFTARDA BULUŞTU
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL İLÇE PROTOKOLÜNÜ AĞIRLADI
Başkan Güneri'den Fatih Yavaş'a Ziyaret
BEYLİKDÜZÜ BELEDİYE BAŞKANI ÇALIK YENİDEN SİLİVRİ’YE SEVK EDİLDİ
10. Vedat Günyol Deneme Ödülünü “Gölgenin Rüyası” Kazandı
Kartal Belediyesi Zabıta Memuru Alımı İçin Mülakatlar Tamamlandı
KARTAL KAYMAKAMI YETİMLERLE İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
28 Şubat’ın Yıl Dönümünde Pendik’te Anma, Sergi ve Tiyatro Programı
BAKSM MART’TA DA KÜLTÜR VE SANATLA DOLUP TAŞACAK
MUHTAR ZİYARETLERİ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
MEHMET AKİF ERSOY VAPURU TEKRAR İSTANBUL'A HİZMET EDECEK
Pendik Protokolü İftar Yemeğinde Buluştu
Heybemizdeki İzler Sergisi Sanatseverlerle Buluştu
ANAHTAR PARTİ KARTAL İFTAR VERDİ
KASTAMONULULAR İFTARDA BİR ARAYA GELDİ
AK PARTİ KARTAL’DAN VEFA İFTARI
Kartal Belediyesi, Afet ve Arama Kurtarma Ekiplerini İftar Sofrasında Buluşturdu
Yükleniyor



