-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
Büyükada Halkıyla Meclis Oturumu Açıldı
Adalar Belediye Meclisi Şubat ayı toplantılarının birinci birleşimini Büyükada’da ada sakinlerinin katılımıyla gerçekleştirdik.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkanımız Ali Ercan Akpolat, ülkemizin içinden geçtiği ekonomik ve siyasi gelişmeleri değerlendirdi.
Bolu Kartalkaya’daki yangına, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na açılan soruşturmaya, belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri ile gazetecilerin tutuklanmasına ve genç teğmenlerin TSK’dan ihracına dikkat çeken Başkanımız, “Tüm bu yaşananlar demokrasi meselesidir, Türkiye’nin geleceğinin meselesidir, hepimizin meselesidir. Ülkemizin bu günü ve geleceği için yaşananlara asla sessiz kalmadık, kalmayacağız! Hak, hukuk ve adalet mücadelemizi her zaman, her yerde sonuna kadar sürdüreceğiz” dedi.
Belediye Meclis Üyelerimiz Döndü Ayvaz, Münevver Durmuş, Kemal Türkyılmaz’ın konuşmalarının ardından 2025 Şubat ayı meclis gündemi değerlendirildi.
Oy çokluğuyla meclisten geçen maddeler arasında, “Kadına Yönelik Koruyucu ve Önleyici Hizmetlerin Yaygınlaştırılması” amacıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Belediyemiz arasında hazırlanan İş Birliği Protokolü de vardı.
Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından, Başkanımız Ali Ercan Akpolat ve Başkan Yardımcımız Av. Fırat Durak, Ada halkının sorularını cevaplarken, talep ve önerileri de dinlediler.
Adalar Belediye Meclisi 2025 yılı Şubat ayı toplantılarının ikinci birleşimi 5 Şubat Çarşamba günü, saat 13.00’te Büyükada’da bulunan İBB Koordinasyon Merkezi’nde yapılacak.
MİLLET İRADESİNE SAHİP ÇIKIYOR MİTİNGİ PENDİK'TE GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Tuzla Belediyesi’nden Konaşlı TOKİ ve çevresine ücretsiz ring hizmeti
Şehit ve Gazi Aileleri İftar Programında Buluştu
Okullarda Sıfır Atık Projesi Başladı
Kartal’da Sanat Rüzgârı: “Bıraktığımız İzler” Sergisi Sanatseverlerle Buluştu
BAŞKAN ÇALIK 355 GÜN SONRA İLK KEZ HÂKİM KARŞISINDA
SOKAKTA SAHADA SAHNEDE KADINLA GÜÇLENEN KENT
8 MART’TA ANLAMLI BULUŞMA
NİYAZİ GÜNERİ İHTİYAÇ SAHİBİ VE ENGELLİ BİREYLERLE İFTARDA BULUŞTU
Yakacık Kadın Yaşam Merkezi Kapılarını Kadınlar İçin Açtı
BEYLİKDÜZÜ’NDE ÖĞRENCİLERE ELEKTRONİK ATIK EĞİTİMİ
Pendik Belediyesi “Tekne Orucu” Geleneğini Sürdürüyor
ÇAYKARALILAR DERNEK BAŞKANI FATİH KAYA OLDU
PENDİK CHP İFTARDA BULUŞTU
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL İLÇE PROTOKOLÜNÜ AĞIRLADI
Başkan Güneri'den Fatih Yavaş'a Ziyaret
BEYLİKDÜZÜ BELEDİYE BAŞKANI ÇALIK YENİDEN SİLİVRİ’YE SEVK EDİLDİ
10. Vedat Günyol Deneme Ödülünü “Gölgenin Rüyası” Kazandı
Kartal Belediyesi Zabıta Memuru Alımı İçin Mülakatlar Tamamlandı
KARTAL KAYMAKAMI YETİMLERLE İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
28 Şubat’ın Yıl Dönümünde Pendik’te Anma, Sergi ve Tiyatro Programı
BAKSM MART’TA DA KÜLTÜR VE SANATLA DOLUP TAŞACAK
MUHTAR ZİYARETLERİ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
MEHMET AKİF ERSOY VAPURU TEKRAR İSTANBUL'A HİZMET EDECEK
Pendik Protokolü İftar Yemeğinde Buluştu
Heybemizdeki İzler Sergisi Sanatseverlerle Buluştu
ANAHTAR PARTİ KARTAL İFTAR VERDİ
KASTAMONULULAR İFTARDA BİR ARAYA GELDİ
AK PARTİ KARTAL’DAN VEFA İFTARI
Kartal Belediyesi, Afet ve Arama Kurtarma Ekiplerini İftar Sofrasında Buluşturdu
Yükleniyor



