-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
BEYLİKDÜZÜ ZABITA EKİPLERİNDEN GIDA VE TRAFİK DENETİMİ
Beylikdüzü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, 2025-2026 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte okul çevrelerinde güvenlik ve trafik önlemlerini artırdı.
Ekipler, okul bölgelerinde öğrencilerin güvenli geçişini sağlarken, aynı zamanda çevredeki işletmelerde hijyen ve gıda denetimlerini de gerçekleştirdi. Beylikdüzü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, 2025-2026 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte öğrencilerin okullarına güvenli bir şekilde ulaşabilmesi için tüm önlemleri aldı. Özellikle yaya geçitleri ve okul çevrelerinde görev yapan ekipler, öğrencilerin karşıdan karşıya güvenli geçişini sağlarken, trafik yoğunluğuna sebep olan araç sahiplerine de uyarılarda bulunarak olası kazaların ve gecikmelerin önüne geçiyor. Ayrıca, erken saatlerde görev başında olan zabıta ekipleri, sadece trafik düzenini sağlamakla kalmayıp, öğrencilerin sağlığı için çevredeki işletmelerde hijyen ve gıda denetimlerini de sağlıyor. Bu kapsamda, okul çevrelerinde bulunan büfelerde satılan ürünlerde etiket ve son kullanma tarihi kontrolleri gerçekleştirilirken, uygunsuz ürünler tespit edilerek işletmeler uyarılıyor.
“Öğrencilerin okula giriş ve çıkışları esnasında yardımcı oluyoruz”
İlçe genelinde denetimlerini sürdüreceklerini söyleyen Beylikdüzü Belediyesi Zabıta Komiseri Ramis Çetin “Zabıta müdürlüğü olarak 2025-2026 yılı eğitim ve öğretim döneminde, çocuklarımızın okula giriş ve çıkışları esnasında yardımcı oluyoruz. Seyyar satıcı veya dilenci gibi faaliyetleri sonlandırırken ayrıca okul önlerinde ve çevresinde olan işletmelerde satışa sunulan ürünlerle ilgili olarak etiket kontrolü yapıyoruz. Olumsuz bir durum görüldüğü taktirde de söz konusu işletmelerle ilgili tespit zabıtları düzenleyip cezai işlem uygulanıyor” ifadelerini kullandı. Beylikdüzü Belediyesi Başkan Vekili Av. Önder Serkan Çebi ise yeni eğitim öğretim yılının ilk gününde okulları ziyaret ederek öğrencilere başarılar diledi ve belediye tarafından yapılan bakım onarım çalışmalarını yerinde inceledi.
MİLLET İRADESİNE SAHİP ÇIKIYOR MİTİNGİ PENDİK'TE GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Tuzla Belediyesi’nden Konaşlı TOKİ ve çevresine ücretsiz ring hizmeti
Şehit ve Gazi Aileleri İftar Programında Buluştu
Okullarda Sıfır Atık Projesi Başladı
Kartal’da Sanat Rüzgârı: “Bıraktığımız İzler” Sergisi Sanatseverlerle Buluştu
BAŞKAN ÇALIK 355 GÜN SONRA İLK KEZ HÂKİM KARŞISINDA
SOKAKTA SAHADA SAHNEDE KADINLA GÜÇLENEN KENT
8 MART’TA ANLAMLI BULUŞMA
NİYAZİ GÜNERİ İHTİYAÇ SAHİBİ VE ENGELLİ BİREYLERLE İFTARDA BULUŞTU
Yakacık Kadın Yaşam Merkezi Kapılarını Kadınlar İçin Açtı
BEYLİKDÜZÜ’NDE ÖĞRENCİLERE ELEKTRONİK ATIK EĞİTİMİ
Pendik Belediyesi “Tekne Orucu” Geleneğini Sürdürüyor
ÇAYKARALILAR DERNEK BAŞKANI FATİH KAYA OLDU
PENDİK CHP İFTARDA BULUŞTU
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL İLÇE PROTOKOLÜNÜ AĞIRLADI
Başkan Güneri'den Fatih Yavaş'a Ziyaret
BEYLİKDÜZÜ BELEDİYE BAŞKANI ÇALIK YENİDEN SİLİVRİ’YE SEVK EDİLDİ
10. Vedat Günyol Deneme Ödülünü “Gölgenin Rüyası” Kazandı
Kartal Belediyesi Zabıta Memuru Alımı İçin Mülakatlar Tamamlandı
KARTAL KAYMAKAMI YETİMLERLE İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
28 Şubat’ın Yıl Dönümünde Pendik’te Anma, Sergi ve Tiyatro Programı
BAKSM MART’TA DA KÜLTÜR VE SANATLA DOLUP TAŞACAK
MUHTAR ZİYARETLERİ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
MEHMET AKİF ERSOY VAPURU TEKRAR İSTANBUL'A HİZMET EDECEK
Pendik Protokolü İftar Yemeğinde Buluştu
Heybemizdeki İzler Sergisi Sanatseverlerle Buluştu
ANAHTAR PARTİ KARTAL İFTAR VERDİ
KASTAMONULULAR İFTARDA BİR ARAYA GELDİ
AK PARTİ KARTAL’DAN VEFA İFTARI
Kartal Belediyesi, Afet ve Arama Kurtarma Ekiplerini İftar Sofrasında Buluşturdu
Yükleniyor



