• BIST 100

    15934,52%-1,18
  • DOLAR

    44,36% 0,05
  • EURO

    51,38% 0,14
  • GRAM ALTIN

    6360,37% -0,98
  • Ç. ALTIN

    10614,40% -3,08

BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL İLÇE PROTOKOLÜNÜ AĞIRLADI

Kartal belediyesi organizasyonluğunda gerçekleştirilen iftar programında ilçe protokolü Kartal Ekolojik Çadırında bir araya geldi.

KARTAL 7.03.2026 17:29:00 0
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL İLÇE PROTOKOLÜNÜ AĞIRLADI

Ramazan ayının on altıncı gününde ilçe protokolünü ağırlayan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel iftar sonrası kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

Yüksel “Kartal’da sorumluluk alan, Kartal’da sorumluluk sahibi kıymetli yöneticiler sizlerle bugün bir aradayız. Çünkü bir ve bir arada olmamız gereken günlerden geçiyoruz ve daha da bunda ısrar etmek zorundayız. Ramazan ayının ortasına gelmiş bulunuyoruz, her gün dualarımızı ederek bir arada olmakla ilgili, koşulları iyileştirmekle ilgili, kardeşliği büyütmekle ilgili, huzurla ilgili dualarımızı ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz.

Ama bir gerçek var ki yanı başımızda Ortadoğu yangın yeri, ülkemizin birliği beraberliği bakımından Kartal’da biz büyük bir aile olarak sorumlu yöneticiler olarak her birimize ayrı ayrı görevler düşüyor. Aynı masalarda bir araya gelmeyi başarabilmeliyiz. Sorunları konuşmalı ve onları çözmek için bir arada olmayı başarmalıyız. 

Siyasetin bizleri çekmeye çalıştığı o derin çukura düşmeden bunu çözüm üretmek için yaptığımızı hatırlayıp almış olduğumuz sorumluluklarda da sorunları çözmekle alakalı iyi niyetimizi kaybetmeden çaba sarf etmeliyiz. Ülke olarak el ele vermeli ve ayağa kalmalıyız.

Şükür şuan birçok dünya ülkesinde ki o savaş görüntüleri ülkemizde yok. Ama bu hiç birimizde rehavete sebebiyet vermemeli bir ve bir arada olduğumuzu unutmamalıyız. Ramazan ayının birliği ve beraberliği bunu bizlere en iyi hatırlatan manevi bir ay, en iyi hatırlatan günlerden geçiyoruz.

Buraya gelerek Kartal’da ki birliği beraberliği gösterdiğiniz için, sorumluluk sahibi insanlar olarak bir araya gelebildiğimizi gösterdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah bu birlik beraberlik önce Kartal’da, sonra İstanbul’da, sonra ülkemizde artarak devam eder. Bu iyilik güzelli dünyaya mesaj olarak gider.

Takip ettiğimiz gibi yakın zamanda ülkelerin başlarına gelen sorunları görüyoruz, o yüzden çok akıllı olmak zorundayız. Ülkemizin çemberden geçtiği günlerde çok yakın zamanda terörsüz Türkiye’den tutun, birlik beraberlik noktasında atılan çok önemli ve değerli adımlar var. Belediyeler ve belediye başkanlarının yaşadığı çok tatsız olaylar var.

Bu birlik ve beraberliğimize gölge düşüren en büyük olay ama ona rağmen söylüyorum ki, bizler küsmeden, kırılmadan, darılmadan ayağa kalkmalı bir ve bir arada olma yolunda çaba sarf etmeliyiz. Ülkemizin bu birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. İyi ki geldiniz, iyi ki bir aradayız, Allah tuttuğumuz oruçları ve ettiğimiz duaları kabul etsin” dedi.

İftar programına Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Mert Polat ve Yönetimi, Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Kadın Kolları Başkanı Özlem Cendere ve Yönetimi, İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı Önder Karakelle ve Yönetimi, Milliyetçi Hareket Partisi Kartal İlçe Başkanı Zübeyir Kurt ve Yönetimi, Anahtar Parti Kartal İlçe Başkanı Yunus Şahin ve Yönetimi, Bağımsız Türkiye Parti Yönetim Kurulu Üyeleri,  Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Ağdaş, Ali Apaydın, Yasin Ünder, Hayrettin Doğruyol, Adem Uçar ve Dilek Kars, Kartal Belediyesi Birim Müdürleri, Atatürkçü Düşünce Derneği Kartal Şube Başkanı Hülya Arkan ve Yönetimi, Sakatlar Derneği Kartal Şube Başkanı Alkan ve Yönetimi, Ekolojik Takip Derneği Başkanı Funda Kaba ve Yönetimi, Birleşik Gazeteciler Derneği Başkanı Nergiz Süslü ve Yönetimi, Kartal Belediyesi Meclis Üyeler, Kartal Mahalle Muhtarları ve STK Yöneticileri katıldı. 

 

 

 

 

DİŞHEKİMLERİ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞININ ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ

Kartal’da Geleceğin Çevrecileri Yetişiyor

Kartal’da Tiyatro Rüzgârı: Hafta Boyunca Perdeler Kapanmıyor!

Merhum Hüseyin Güler Vefatının İkinci Yılında Mezarı Başında Anıldı

İYİ PARTİ KARTAL’DA BAYRAMLAŞMA

NİYAZİ GÜNERİ PARTİLİLERLE BAYRAMLAŞTI

RAMAZAN BAYRAMI’NDA MEZARLIKLARA ÜCRETSİZ RİNG SEFERİ

Ramazan Dayanışma, Paylaşma ve Komşuluk Bağlarının Güçlendiği Bir Ay

Başkan Gökhan Yüksel’den Ramazan Bayramı Mesajı

TUZLA’DA BAYRAM ŞENLİĞİ BAŞLIYOR

3. GELENEKSEL ÇANAKKALE GEÇİLMEZ SATRANÇ TURNUVASI’NDA HAMLELER KONUŞTU

Kartal Belediyesi’nden Afet Farkındalığı Çalışması

Ramazan Destekleri Tamamlandı

Kartal Belediyesi’nden Kadir Gecesi’nde Lokma ve Kandil Simidi İkramı

Merhum Meclis Üyesi Umut Daştan, Mezarı Başında Anıldı

Kartal’da 18 Mart’ta Çanakkale Şehitleri 111. Yılında Saygıyla Anıldı

CHP PENDİK 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ TÖRENİNE KATILDI

PENDİK CHP'DEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ZİYARET

Kartal Belediyesi’nden İbadethanelerde Kapsamlı Temizlik ve Bakım Çalışması

Gazeteciler Aile Ortamında İftarda Bir Araya Geldi

Çanakkale Savaş Malzemeleri Müzesi Kartal’da Açıldı

10. VEDAT GÜNYOL DENEME ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

TUZLA BELEDİYESİ VE İBB İŞ BİRLİĞİNDE TRAFİĞİ RAHATLATACAK DÜZENLEME

BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL, BASIN MENSUPLARIYLA İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

Burak Bora Anadolu Lisesi’nden Bir Başarı Daha

TIP BAYRAMI’NDA SAĞLIK ÇALIŞANLARI AYNI SOFRADA BULUŞTU

Kartal Belediyesi 14 Mart Tıp Bayramı’nda Sağlık Emekçilerini Unutmadı

Kartal Belediyesi’nden Okullarda Afet Bilinci Eğitimi

Çorbada Bizim de Tuzumuz Var

GELENEKSEL İFTARA YOĞUN KATILIM

Yükleniyor

loading

Umre ziyaretleri için 4 yeni rota

Yunanistan'da seçimlerin galibi Miçotakis'in partisi Yeni Demokrasi oldu

Yunanistan'da 4 Türk aday milletvekili seçildi

Arap ülkeleri, İsrail'in Mescid-i Aksa baskınına tepki gösterdi

Portekiz'deki orman yangınlarında ölü sayısı yükseldi

Trump'tan 'yeni İran stratejisi' açıklaması

Eğitim reformu Çin’i uçurdu

DUnyanın en genç lideri olacak

Katalonya’ya perşembeye kadar süre

Somali’de ölü sayısı 300’ü geçti

‘Kare Kare İstanbul’ Sergisi Maltepe’de

Açık Hava Yaz Etkinlikleri tüm hızıyla sürüyor

Björk: Tacize uğradım!

Günümüz sanatı Borusan Contemporary'de irdeleniyor!

Şebnem Schaefer'dan 100 bin TL istiyor!

Irina Shayk eskisi gibi

Hilary Duff ile Matthew Koma yeniden birlikte

Ünlü rekabet dizi oluyor

Boğaz'ın ortasında  aşk tazelediler

Heidi Klum dört çocuğuyla alışverişte

GELENEKSEL İFTARA YOĞUN KATILIM

ÇAYKARALILAR DERNEK BAŞKANI FATİH KAYA OLDU

BEYLİKDÜZÜ BELEDİYE BAŞKANI ÇALIK YENİDEN SİLİVRİ’YE SEVK EDİLDİ

KARTAL KAYMAKAMI YETİMLERLE İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

ANAHTAR PARTİ KARTAL İFTAR VERDİ

KASTAMONULULAR İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

GÜRSEL TEKİN YEREL BASINLA BİR ARAYA GELDİ

EĞİTİM BİR-SEN İSTANBUL 4 NO’LU ŞUBE YÖNETİMİ GAZETECİLERLE BULUŞTU

İYİ PARTİ KARTAL’DAN SAYGISIZLIĞA TEPKİ

ADALET VE DEMOKRASİNİN SAVUNUCUSU ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİNDEN BASIN AÇIKLAMASI

Bilim Ve Teknoloji Fikirlerine Tam Destek

KÂĞITHANE’DE YENİ GÖKMENLER YETİŞİYOR

Artık Şirketlerde Kağıt Devri Kapanıyor

Aydos Ormanı ve Ömerli Barajını Temizlediler

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 26 20 2 4 44 64
2.FENERBAHÇE A.Ş. 27 17 1 9 33 60
3.TRABZONSPOR A.Ş. 27 18 3 6 24 60
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 27 15 5 7 18 52
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 27 12 8 7 14 43
6.GÖZTEPE A.Ş. 26 11 5 10 10 43
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 26 8 7 11 -2 35
8.KOCAELİSPOR 27 9 12 6 -9 33
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 27 8 10 9 -10 33
10.CORENDON ALANYASPOR 27 6 8 13 1 31
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 26 7 10 9 -4 30
12.TÜMOSAN KONYASPOR 27 7 11 9 -8 30
13.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 27 6 14 7 -9 25
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 27 6 14 7 -18 25
15.KASIMPAŞA A.Ş. 27 5 13 9 -15 24
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 27 4 12 11 -27 23
17.İKAS EYÜPSPOR 27 5 15 7 -19 22
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 27 4 18 5 -23 17