-
BIST 100
16193,56%0,17
-
DOLAR
44,07% 0,04
-
EURO
51,00% -0,35
-
GRAM ALTIN
7335,59% -0,26
-
Ç. ALTIN
11826,62% -0,32
BAŞKAN ÇALIK KOMŞULARIYLA BULUŞTU
Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, komşularıyla buluşmaya devam ediyor.
Beylikdüzü’nü dirençli bir kent haline getirmek için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan Çalık, “Başta çocuklar, gençler ve kadınlar olmak üzere her bir ferdimizin güven içinde huzurlu ve sağlıklı bir ortamda yaşamaları için bir yandan yeni tesisler kazandırıyor bir yandan da yeni parklar açıp yollar yapıyoruz. Bize gösterdiğiniz güveni hak etmek için tüm çalışma arkadaşlarımızla işimizin başındayız” dedi.
Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık komşularıyla buluşmaya devam ediyor. Marmara, Yakuplu ve Adnan Kahveci Mahalleleri’nde yapılarak vatandaşların hizmetine sunulan parkları inceleyerek güne başlayan Başkan Çalık’a meclis üyeleri ve birim müdürleri de eşlik etti. Parklarda bulunan vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini dinleyen Başkan Çalık çocuklarla da tek tek ilgilenerek sohbet etti.
“Beylikdüzü’nü dirençli bir kent haline getiriyoruz”
Başkan Çalık incelemelerin ardından Jet kent ve Ada 90 sitesi sakinleriyle bir araya geldi. Site sakinlerinin taleplerini dinleyen Başkan Çalık devam eden projelerle ilgili de bilgiler verdi. Beylikdüzü’nü dirençli bir kent haline getirmek için çalışmalara devam ettiklerini ifade eden Başkan Çalık, “Bu kentte yaşayan insanların güven içinde olmaları için altyapısından üst yapısına kadar her detayıyla bizzat ilgileniyoruz. Diyebilirim ki Beylikdüzü’nün önümüzdeki 30 yıl altyapı sorunu kalmadı. Şimdi hızlıca üst yapıyla ilgileniyoruz. Başta çocuklar, gençler ve kadınlar olmak üzere her bir ferdimizin güven içinde huzurlu ve sağlıklı bir ortamda yaşamaları için bir yandan yeni tesisler kazandırıyor bir yandan da yeni parklar açıp yollar yapıyoruz. Bize gösterdiğiniz güveni hak etmek için tüm çalışma arkadaşlarımızla işimizin başındayız” diye konuştu.
.jpg)
Tuzla Belediyesi’nden Konaşlı TOKİ ve çevresine ücretsiz ring hizmeti
Şehit ve Gazi Aileleri İftar Programında Buluştu
Okullarda Sıfır Atık Projesi Başladı
Kartal’da Sanat Rüzgârı: “Bıraktığımız İzler” Sergisi Sanatseverlerle Buluştu
BAŞKAN ÇALIK 355 GÜN SONRA İLK KEZ HÂKİM KARŞISINDA
SOKAKTA SAHADA SAHNEDE KADINLA GÜÇLENEN KENT
8 MART’TA ANLAMLI BULUŞMA
NİYAZİ GÜNERİ İHTİYAÇ SAHİBİ VE ENGELLİ BİREYLERLE İFTARDA BULUŞTU
Yakacık Kadın Yaşam Merkezi Kapılarını Kadınlar İçin Açtı
BEYLİKDÜZÜ’NDE ÖĞRENCİLERE ELEKTRONİK ATIK EĞİTİMİ
Pendik Belediyesi “Tekne Orucu” Geleneğini Sürdürüyor
ÇAYKARALILAR DERNEK BAŞKANI FATİH KAYA OLDU
PENDİK CHP İFTARDA BULUŞTU
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL İLÇE PROTOKOLÜNÜ AĞIRLADI
Başkan Güneri'den Fatih Yavaş'a Ziyaret
BEYLİKDÜZÜ BELEDİYE BAŞKANI ÇALIK YENİDEN SİLİVRİ’YE SEVK EDİLDİ
10. Vedat Günyol Deneme Ödülünü “Gölgenin Rüyası” Kazandı
Kartal Belediyesi Zabıta Memuru Alımı İçin Mülakatlar Tamamlandı
KARTAL KAYMAKAMI YETİMLERLE İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
28 Şubat’ın Yıl Dönümünde Pendik’te Anma, Sergi ve Tiyatro Programı
BAKSM MART’TA DA KÜLTÜR VE SANATLA DOLUP TAŞACAK
MUHTAR ZİYARETLERİ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
MEHMET AKİF ERSOY VAPURU TEKRAR İSTANBUL'A HİZMET EDECEK
Pendik Protokolü İftar Yemeğinde Buluştu
Heybemizdeki İzler Sergisi Sanatseverlerle Buluştu
ANAHTAR PARTİ KARTAL İFTAR VERDİ
KASTAMONULULAR İFTARDA BİR ARAYA GELDİ
AK PARTİ KARTAL’DAN VEFA İFTARI
Kartal Belediyesi, Afet ve Arama Kurtarma Ekiplerini İftar Sofrasında Buluşturdu
BAŞKAN GÜNERİ VE YÖNETİMİ ESNAF ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
Yükleniyor



