• BIST 100

    16287,81%0,58
  • DOLAR

    44,18% 0,15
  • EURO

    50,97% 0,22
  • GRAM ALTIN

    7254,12% 0,68
  • Ç. ALTIN

    11762,72% 0,00

Bülent Akköse Basın Mensuplarıyla buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Tuzla Belediye Başkan Aday Adayı Bülent Akköse geçtiğimiz haftalarda Aday Adaylığı açıklamasını Adli Restorantta yoğun bir katılımla gerçekleştirmişti. Bülent Akköse bugün Aydıntepe’de ki seçim ofisinde ba

SİYASET 9.11.2023 16:06:28 0
Bülent Akköse Basın Mensuplarıyla buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Tuzla Belediye Başkan Aday Adayı Bülent Akköse basın mensupları ile bir araya geldi. Doğma büyüme Tuzlalı olduğunu belirten Akköse, siyasetin içinden yetişmiş olmanın avantajını kullanarak 19 Temmuz’da İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Mahalli İdareler Koordinatörlüğü görevinden ayrılarak Tuzla için aday adaylığı sürecini başlattığını belirti.

Genç siyasetçi Bülent Akköse, aday adaylık sürecini neden erken başlattığını da açıkladı. Akköse; “Geçen dönem 62 gün kala adaylık açıklandı. Takdir edersiniz ki bu adaylar Süpermen değil.  80 bin haneye, 6046 işletmeye, 156 hemşeri derneğine, 100 üretken derneğine ve diğerlerine dokunma şansı yok.  Kendini anlatacak zamanı olmaz.  Ben dokuz aylık bir program koydum önüme. Planlı, programlı, stratejisi olan bir düzenli çalışma hazırladık” dedi.

Tuzla Belediye Başkan Aday Adayı Bülent Akköse: “Gönüllülerimiz ile birlikte çalışıyoruz”

Bülent Akköse, Tuzla’da Evliya Çelebi Mahallesi’nde ve Aydıntepe Mahallesi’nde seçim koordinasyon merkezi kurduğunu belirtti. Akköse şunları belirtti: Siyasetin sermayesi insandır diyerek çıktık yola. Telefonumda 17 bin 300 kayıt var.  Tek tek bu insanların hangileri bana destek verir, diyerek bir liste yaptım.  Hayatıma dokunan 536 insanı arayarak siyasi, teknik, saha gibi konularda destek olmalarını istedim.  Bu arkadaşlarımızdan gönüllü gruplar oluşturduk.  Kadın grubu, gençlik grubu, proje grubu, meslek, esnaf, propaganda komiteleri kurduk. İnanç masası, spor kulüpleri, hemşeri dernekleri gibi 12 tane grup oluşturduk. Bu gruplardaki gönüllülerimiz ile birlikte Ağustos ayının başından itibaren çalışmaya başladık”

Akköse: “Çalışmalarımızı ortak akılla yürütüyoruz”

“Ayrıca bir de üst kurul oluşturduk. Benim başkanlığımda bu kurulda yapılacak çalışmalarımızı değerlendiriyoruz, ortak akılla karar veriyoruz ve bir bütün olarak sahada çalışıyoruz. Bu bir prototip. Ekrem başkanımızın ikinci seçimde SKM’de yaptığı çalışma tarzının prototipi. Ben de orada ikinci seçimde SKM’nin sekretaryasını tutuyordum. Orada edindiğim bütün tecrübeleri burada oluşturarak yolumuza devam ediyoruz”

Akköse: “İşimizi yürekten yapıyoruz”

“Çalışmalarımızın samimi olmasını istiyoruz. Bu nedenle de ziyaretlerimizin birçoğunda fotoğraf, görüntü paylaşmıyoruz. Yani vatandaşa bire bir gidip samimiyetle dokunuyoruz. İlk ziyaretlerimize muhtarlarımızdan başladık.  17 mahalle muhtarımızla, mahallelerdeki sorunları, çözüm bekleyen konuları bizzat onlardan dinledim. İnanç gruplarımıza gittim. Organize sanayi bölgesine gittim.  Sendika başkanlarını ziyaret ettim”

Akköse: 'Farklı partiden vatandaşları ziyaret ettim”

“Tuzla’daki siyasi kanaat önderlerini ziyaret ettim. Bu konuya oldukça önem veriyorum. CHP’li olmayan 186 kanaat önderini öncelikli olarak ziyaret ettim.  Farklı partilerden, farklı siyasi görüşlerden olan bu kişilerle bire bir görüştüm. Kimseyi dışarıda bırakmadan, herkese kendimi ve yapacaklarımı, Tuzla ile ilgili projelerimi anlattım.  Sonrasında CHP’li 57 kanaat önderi ile görüştüm.”

Akköse: “Tuzla Vizyonumuzu sunduk, projelerimizi adaylık açıklamamızda sunacağız”

“Ardından da adaylık açıklamamı yaptım.  Adaylık açıklamamda Tuzla bundan 10 yıl, 50 yıl sonra nasıl olmalı? Tuzla vizyonumuzu paylaştık. Eğitim turizmi, sağlık turizmi gibi daha pek çok konuda detaylandırabileceğimiz zenginliklerimiz ile projeleri açıklamadan yalnızca vizyonumuzu sunarak bir strateji geliştirdik. Projelerimiz de hazır. Onları da adaylık sürecimizde açıklayacağız”

Akköse: “Eski Tuzla Belediye Başkanlarını ziyaret ettim”

“Adaylık açıklamamı yaptıktan sonra çalışmalarıma 1923- 1989 arasında Tuzla’ya hizmet etmiş olan belediye başkanlarını mezarları başında ziyaret ederek devam ettim.  Ardından hayatta olan 3 tane belediye başkanlarımızdan 1989- 1992 yılında Tuzla Pendik’e bağlı olduğu için Burhan Köseoğlu’nu ziyaret ettim.  Faydalı bir ziyaret oldu. Tecrübelerini paylaştı benimle.  1992-2004 yılları arasında Tuzla Belediye Başkanlığı yapmış olan İdris Güllüce’den randevu talep ettim. Henüz dönüş olmadı ama bu olmayacağı anlamına gelmez. 2004-2009 yılları arasında görev yapmış Mehmet Demirci’yi ziyaret ettim.  Onunla düşüncelerimi paylaştım. Partim uygun görür aday olursam sonraki süreçte de mevcut Belediye Başkanı Şadi Yazıcı’yı ziyaret edeceğim”

Akköse: “AK Parti randevu verdi fakat son gün iptal etti”

Bütün bu ziyaretlerimden sonra başta ilçe kaymakamımız olmak üzere bütün resmî kurumlarımızı da ziyaret ettim. Tuzla’daki aktif olan bütün siyasi partilerden randevu talep ettim. 14 siyasi partiyle görüştüm.  Ak Parti randevu vermişti ancak gideceğimiz gün bir konu oldu galiba iptal ettiler. Umarım daha sonraki bir zamanda görüşürüz.  MHP’den de henüz dönüş olmadı. Olmayacağı anlamına da gelmiyor. Bu süreçte kongremizi yaptık. İlçesinde, ilinde, kurultayında seçimi kazanmış bir ekibin parçası olarak süreci tamamladık”

Bundan sonra artık halka dokunma sürecimiz başlayacak. Yalnızca esnaf gezerek değil farklı projelerimizle halka ulaşmayı, onları dinlemeyi hedefliyoruz.

Program sonunda kahvaltıya katılan basın mensuplarına Talat Sait Halman’ın A’dan Z’ye Yunus Emre isimli kitabını hediye etti. Kahvaltı toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

MİLLET İRADESİNE SAHİP ÇIKIYOR MİTİNGİ PENDİK'TE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Tuzla Belediyesi’nden Konaşlı TOKİ ve çevresine ücretsiz ring hizmeti

Şehit ve Gazi Aileleri İftar Programında Buluştu

Okullarda Sıfır Atık Projesi Başladı

Kartal’da Sanat Rüzgârı: “Bıraktığımız İzler” Sergisi Sanatseverlerle Buluştu

BAŞKAN ÇALIK 355 GÜN SONRA İLK KEZ HÂKİM KARŞISINDA

SOKAKTA SAHADA SAHNEDE KADINLA GÜÇLENEN KENT

8 MART’TA ANLAMLI BULUŞMA

NİYAZİ GÜNERİ İHTİYAÇ SAHİBİ VE ENGELLİ BİREYLERLE İFTARDA BULUŞTU

Yakacık Kadın Yaşam Merkezi Kapılarını Kadınlar İçin Açtı

BEYLİKDÜZÜ’NDE ÖĞRENCİLERE ELEKTRONİK ATIK EĞİTİMİ

Pendik Belediyesi “Tekne Orucu” Geleneğini Sürdürüyor

ÇAYKARALILAR DERNEK BAŞKANI FATİH KAYA OLDU

PENDİK CHP İFTARDA BULUŞTU

BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL İLÇE PROTOKOLÜNÜ AĞIRLADI

Başkan Güneri'den Fatih Yavaş'a Ziyaret

BEYLİKDÜZÜ BELEDİYE BAŞKANI ÇALIK YENİDEN SİLİVRİ’YE SEVK EDİLDİ

10. Vedat Günyol Deneme Ödülünü “Gölgenin Rüyası” Kazandı

Kartal Belediyesi Zabıta Memuru Alımı İçin Mülakatlar Tamamlandı

KARTAL KAYMAKAMI YETİMLERLE İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

28 Şubat’ın Yıl Dönümünde Pendik’te Anma, Sergi ve Tiyatro Programı

BAKSM MART’TA DA KÜLTÜR VE SANATLA DOLUP TAŞACAK

MUHTAR ZİYARETLERİ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

MEHMET AKİF ERSOY VAPURU TEKRAR İSTANBUL'A HİZMET EDECEK

Pendik Protokolü İftar Yemeğinde Buluştu

Heybemizdeki İzler Sergisi Sanatseverlerle Buluştu

ANAHTAR PARTİ KARTAL İFTAR VERDİ

KASTAMONULULAR İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

AK PARTİ KARTAL’DAN VEFA İFTARI

Kartal Belediyesi, Afet ve Arama Kurtarma Ekiplerini İftar Sofrasında Buluşturdu

Yükleniyor

loading

Umre ziyaretleri için 4 yeni rota

Yunanistan'da seçimlerin galibi Miçotakis'in partisi Yeni Demokrasi oldu

Yunanistan'da 4 Türk aday milletvekili seçildi

Arap ülkeleri, İsrail'in Mescid-i Aksa baskınına tepki gösterdi

Portekiz'deki orman yangınlarında ölü sayısı yükseldi

Trump'tan 'yeni İran stratejisi' açıklaması

Eğitim reformu Çin’i uçurdu

DUnyanın en genç lideri olacak

Katalonya’ya perşembeye kadar süre

Somali’de ölü sayısı 300’ü geçti

‘Kare Kare İstanbul’ Sergisi Maltepe’de

Açık Hava Yaz Etkinlikleri tüm hızıyla sürüyor

Björk: Tacize uğradım!

Günümüz sanatı Borusan Contemporary'de irdeleniyor!

Şebnem Schaefer'dan 100 bin TL istiyor!

Irina Shayk eskisi gibi

Hilary Duff ile Matthew Koma yeniden birlikte

Ünlü rekabet dizi oluyor

Boğaz'ın ortasında  aşk tazelediler

Heidi Klum dört çocuğuyla alışverişte

ÇAYKARALILAR DERNEK BAŞKANI FATİH KAYA OLDU

BEYLİKDÜZÜ BELEDİYE BAŞKANI ÇALIK YENİDEN SİLİVRİ’YE SEVK EDİLDİ

KARTAL KAYMAKAMI YETİMLERLE İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

ANAHTAR PARTİ KARTAL İFTAR VERDİ

KASTAMONULULAR İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

GÜRSEL TEKİN YEREL BASINLA BİR ARAYA GELDİ

EĞİTİM BİR-SEN İSTANBUL 4 NO’LU ŞUBE YÖNETİMİ GAZETECİLERLE BULUŞTU

İYİ PARTİ KARTAL’DAN SAYGISIZLIĞA TEPKİ

ADALET VE DEMOKRASİNİN SAVUNUCUSU ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİNDEN BASIN AÇIKLAMASI

TUZLA HEM GAZETECİLERİ UNUTMADI

Bilim Ve Teknoloji Fikirlerine Tam Destek

KÂĞITHANE’DE YENİ GÖKMENLER YETİŞİYOR

Artık Şirketlerde Kağıt Devri Kapanıyor

Aydos Ormanı ve Ömerli Barajını Temizlediler

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 25 19 2 4 41 61
2.FENERBAHÇE A.Ş. 25 16 0 9 32 57
3.TRABZONSPOR A.Ş. 25 16 3 6 22 54
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 25 13 5 7 15 46
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 25 12 7 6 17 42
6.GÖZTEPE A.Ş. 25 11 5 9 10 42
7.KOCAELİSPOR 25 9 10 6 -3 33
8.SAMSUNSPOR A.Ş. 25 7 7 11 -3 32
9.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 25 7 9 9 -3 30
10.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 25 7 9 9 -10 30
11.CORENDON ALANYASPOR 25 5 8 12 -4 27
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 25 6 12 7 -6 25
13.TÜMOSAN KONYASPOR 25 5 11 9 -10 24
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 25 6 13 6 -15 24
15.İKAS EYÜPSPOR 25 5 13 7 -17 22
16.KASIMPAŞA A.Ş. 25 4 12 9 -15 21
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 25 3 11 11 -27 20
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 25 3 17 5 -24 14